Despre valorile noastre

Atunci când apelați la serviciile unei firme de contabilitate este crucial pentru compania dumneavoastră, ca echipa de experți contabili și consilieri cu care colaborați să fie formată din profesioniști cu experiență, care să vă ofere cele mai optime soluții necesare afacerii dumneavoastră. Colaborarea pe care o veți avea cu noi se va axa pe valori bine definite.

Competența profesională – datorită experienței acumulate și a profesionalismului echipei noastre de experți contabili, calitatea serviciilor noastre este ireproșabilă și garantăm cele mai bune rezultate. Oferim soluții practice pentru un rezultat optim și asigurăm un cadru propice pentru calitate, corectitudine și progres.

Obiectivitate – suntem obiectivi în formarea opiniilor profesionale și în formularea soluțiilor propuse.

Confidențialitatea – vă asigurăm de faptul că pentru noi confidențialitatea este valoroasă și ne angajăm să respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate de dumneavoastră.

Autorizată și certificată CECCAR

FLAMAR CONTABILITATE este o companie autoriză şi certificată,  membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).