Despre noi

FLAMAR CONTABILITATE SRL este o firmă românească, specializată în servicii de contabilitate,  membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR), ceea ce înseamnă că suntem o echipă de profesioniști ce-și practică meseria în cele mai sigure condiții și că suntem demni de încrederea dumneavoastră.

După o experiență vastă în contabilitate, noi, fondatorii am decis înființarea acestei firme de contabilitate și consultanță în domeniul financiar-contabil. Ne dorim să fim alături și să ajutăm cât mai mulți antreprenori să-și atingă obiectivele propuse, să demonstrăm că lucrăm cu profesionalism, corectitudine și seriozitate. Ne plac cifrele și știm să le citim, iar pe baza sensului acestora, noi, specialiștii, putem spune mai multe despre afacerea ta. Putem surprinde imaginea corectă asupra activității tale și putem comunica toate mesajele importante pe care cifrele le transmit.

FLAMAR CONTABILITATE SRL se adresează, în special societăților din București și județul Ilfov, dar și celor din întreaga țară.